PROJEKT - PROGRAM IZLOŽBE

Kotizacijom je obuhvaćeno podmirenje troškova uređenja izložbenog prostora koji se za svakog sudionika sastoji od podesta 1x1m zidne stijene širine 1m i visine 2,4 metra.
Svako drugo uređenje posebno se dogovara.

U uređenje izložbenog prostora uključeno je osvjetljenje i strujni priključak od 220 V (po potrebi).

Izložba se sastoji od dva dijela:
- izložbe inovacija i prototipova
- izložbe tehničkog stvaralaštva

Ovakva podjela se prošle 2008. godine pokazala dobrom. Ove godine planira se izložiti veći broj inovacija mladih, ali povećan je broj eksponata i u tehničkom stvaralaštvu mladih. Iz sheme prostora vidljivo je da se izložba postavlja na oko 130 m2, te će konkurencija biti velika.

Dvorana Šporove jame osigurava kvalitetniju postavu. Ova izložba po svom konceptu ostaje prva nacionalna izložba mladih inovatora i izložba tehničkog stvaralaštva mladih, a cilj je da postane tradicionalna. Organizator se nada da će kvalitetan program izložbe, pratećih sadržaja, ali i druženja mladih na izletu, svečanoj večeri i tijekom same izložbe dati doprinos animaciji mladih da se uključe u projekte, kako inovacija, tako i tehničkog stvaralaštva uopće.

Pozvani su svi. No, samo najbolje će organizator već u startu nagraditi čekom i na taj način podmiriti u cijelosti iznos kotizacije od 1.000,00 kuna.

Zato, javite se na vrijeme, kako bi osigurali prostor na drugoj hrvatskoj izložbi mladih inovatora Kastav 2009!

Izrada stranice sufinancira se sredstvima Primorsko goranske županije.